GenSoft MoneyWorks

Как работи модул Сервиз в складовата програма MoneyWorks на GenSoft

След като изтеглите инсталацията на програмата MoneyWorks от официалния фирмен сайт на ГенСофт на адрес:  http://gensoft.bg/?page_id=23 избирате как ще работите с модул СЕРВИЗ:
  • Можете да останете в ДЕМО режим , за да можете да го разгледате и тествате като направите 3 сервизни поръчки
  • Или да се обадите в офиса на ГенСофт за активиране и лицензиране, щом вече сте го разгледали, изпробвали и  убедили, че ще ви върши идеална работа във вашата сервизна дейност 
Модул СЕРВИЗ обработва сервизните поръчки за гаранционен и извънгарационен сервиз.

В модул СЕРВИЗ има 2 основни раздела:
*Операции върху сервизните поръчки
*Филтър по статус
Операции върху сервизни поръчки съдържат:
  • Номенклатура на стъпките
  • Нова сервизна поръчка
  • Отвори избрана сервизна поръчка
  • Изпрати избраните сервизни поръчки към "Отдалечени офиси"
  • Изтрий избраните сервизни поръчки

Как да организираме бизнеса си с модул СЕРВИЗ на складовата програма MoneyWorks?

След като добре се запознаем със софтуера на ГенСофт (с демо версията на модул СЕРВИЗ) използваме стандартните стъпки и/или си дефинираме собствени според спецификата на конкретната сервизна дейност.

 

Първа стъпка: задължително  започваме сервизната дейност с първа стъпка ОГЛЕД

Ценови листи и специални цени в складова програма MoneyWorks

Ценообразуването и ценовите листи са част от пазарната политика на всяка фирма. Определянето на цените е сложен избор на ценовата стратегия и зависи от различни условия като допълнителни разходи по доставката на стоката, маркетингови промоции и други.
 
В складовата програма MoneyWorks има специален модул " Ценови листи и специални цени" чрез който потребителят (управителят на фирмата или оторизиран негов служител) задава своите предпочитания по отношение на цените в търговската дейност на фирмата.
 
В складовата програма MoneyWorks има 3 основни цени - доставна, на едно и на дребно, които се задават за всяка стока в модул "Складове и стоки".

В обичайната търговска дейност само тези цени не са достатъчни, тъй като разнообразието от взаимоотношения и релации между търговските субекти е голямо.
Затова специализираният модул "Ценови листи и специални цени" предоставя възможност да създавате допълнителни ценови листи и специални цени за конкретни клиенти според вашите предпочитания.